Interface-opdatering til betting

Vi arbejder hele tiden på at optimere oplevelsen på vores betting. Derfor er vi klar med den første store interface-opdatering, der gør det nemmere at finde de kampe, markeder og odds der ønskes. Her er de fire største ændringer:

Programmer:
Kampoversigten kan nu deles op i dagens program og morgendagens program, der sorterer kampene efter popularitet, så de største og mest populære kampe altid ligger øverst. Man kan også vælge at se alle kampe på en liste, hvor de sorteres efter kampens startstidspunkt.
Programmer

Sprog:
Man kan nu vælge sprog oppe i øverste højre hjørne af menuen. Foreløbigt er dansk og engelsk tilgængeligt.
Sprog

Fejl og ændringer i spil:
Der vil nu blive vist ikoner på de spil som der er fejl eller ændringer i, når spillet forsøges købt. På den måde kan man nemt se præcis hvilket spil der er ændringer i.
Fejl og ændringer

Markeder:
Markeder bliver nu opdelt i kategorier så de er nemmere at overskue og finde. Hovedmarker indeholder de mest populære kategorier og vises først. Andre og mere specifikke markeder kan findes under deres respektive kategori.
Markeder