Din taberkupon er guld værd

Besøg Spilhuset Køge eller Slagelse og deltag i Spilhusets julekonkurrence, hvor du kan vinde præmier for over 5000 kr., hvis du ligger en indsats på mindst 50,- kr. på virtuelle hundevæddeløb.

Vilkår for deltagelse i julekonkurrencen

For at deltage i konkurrencen, skal du være over 18 år og aflevere en 100% tabt salgskvittering (herfra benævnt taberkupon) med en indsats på mindst 50 kr. på Spilhuset virtuelle hundevæddeløb til personalet. Du skal desuden lade din e-mail samt dit navn og telefonnummer registrere. En taberkupon, der ikke er afleveret til butikkens personale for registrering, kan ikke deltage i konkurrencen. Spillekuponer kan ikke deltage i konkurrencen.

Det er kun tilladt at deltage med én taberkupon pr. dag. Det er dog muligt at udskifte en allerede afleveret taberkupon med en anden taberkupon fra samme dag. Værdien af en taberkupon svarer til den spille indsats på salgskvitteringen. 

Konkurrencen gælder kun for spil foretaget i Spilhuset Køge og Spilhuset Slagelse. Såfremt mindre end 10 personer deltager i konkurrencen anses den for at være ugyldig.

Forsøg på snyd medfører udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencen starter den 29. november, og løber frem til konkurrencens vindere bliver udtrukket den 20. december 2020. Der udtrækkes vindere indtil den samlede værdi af præmiesummen har oversteget kr. 5.000, dog maksimalt kr. 6.000. Den samme vinder kan godt vinde på flere lodder (udtrukne taberkuponer).

De heldige vindere bliver kontaktet direkte af Spilhuset via de registrerede kontaktdetaljer og offentliggøres desuden på spilhuset.dk med fornavn. 

Vinderne får mulighed for at vælge præmier fra Spilhusets præmiekatalog for en værdi svarende til værdien af hver enkelt vinders samlede udtrukne taberkuponer. 

Præmiekataloget kan se på spilhuset.dk eller hentes i Spilhusets butikker i Køge og Slagelse. Der tages forbehold for ændringer i præmiekataloget.

Præmier kan afhentes i den butik, hvor de vælges, og kan ikke byttes til kontanter. Der må påregnes leveringstid for præmierne.

Spilhuset betaler gevinstafgift, så du skal ikke selv betale skat af din præmie.

Ansatte hos Spilhuset samt personer i deres husstand må ikke deltage konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os via supporten på spilhuset.dk